Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Haunted House

27 Oct, 2023 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Jeugdtheaterschool Drazans

Drazans is een eigentijdse jeugdtheaterschool op Curaçao voor kinderen en jongeren van 4 en 20 jaar. Leskwaliteit, spelplezier, individuele aandacht en uitdaging staan in onze lessen en projecten voorop!
De kinderen en jongeren waarmee we werken komen uit alle sociale, culturele lagen en milieu’s van het eiland.

Als school willen we zowel een artistieke als maatschappelijke bijdrage leveren aan de jeugd van het eiland. We geloven erin dat elk kind de mogelijkheid moet krijgen om in aanraking te komen met kunsteducatie en zich daarin zou moeten kunnen ontwikkelen als het daar de motivatie en/ of het talent voor heeft.
Hier maken we ons sterk voor!

Kenmerkend voor Drazans is dat we met een jong, fris en bevlogen team werken dat creativiteit en eigenheid bij leerlingen stimuleert. Altijd proberen we aan te sluiten bij de leefwereld van kinderen of jongeren waarmee we werken.

Sinds de oprichting in 2009 hebben we ons werk op allerlei terreinen verstevigd en uitgebreid.
Naast de lessen op onze leslocatie, maken we jaarlijks jeugdvoorstellingen op bijzondere locaties.
In de meest kwetsbare wijken van het eiland geven we wekelijks theater- en dansles aan 500 kinderen op scholen, maken we educatieve voorstellingen in wijkcentra en bieden we nascholingen theater en dans aan leerkrachten.
Jongeren met talent ondersteunen we via de talentklassen en via speciale projecten in samenwerking met Theaterschool Utrecht en HKU Theater in Nederland. Ook voor auditie begeleiding kun je bij Drazans terecht. Talenten en ouders begeleiden we jongeren in de weg naar een kunstvakopleiding.
Daarnaast zijn we sinds kort samenwerkingsverbanden aangegaan met partners op Aruba om uit te wisselen, elkaar te inspireren en talenten op de eilanden verder te kunnen begeleiden.

We zijn constant op zoek naar nieuwe samenwerkingen en vernieuwing!

Details

Date:
27 Oct, 2023
Time:
6:30 pm - 8:30 pm
Event Category:
Website:
https://drazans.com/

Venue

Jeugdtheaterschool Drazans
Willemstad Curaçao